Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

duminică, 1 mai 2016

Si bogatii plang ( volumul 2 ) de Ines Rodena

In volumul doi din acest minunat roman luam parte la multe rasturnari de situatie.
Ester - sotia lui Luis Alberto - va stipula un avort in incercarea de a-si disimula sarcina falsa, cu ajutorul careia devenise sotia lui.
Cu ajutorul lui Diego ea va gasi un medic binevoitor care motivat fiind de mari sume de bani, va accepta sa fructifice minciuna Esterei.
Ester va incepe o relatie cu Diego si va ramane insarcinata, dar va muri dand nastere copilului, care nici el nu va trai prea mult.
Dar sa nu uitam ca pe patul de moarte, Ester isi accepta adevarata mama - Ramona doica sa si intr-o incercare de inspasire a pacatelor ii condamna pe toti cei vinovati.
Astfel Diego, Ines, doctorul vor petrece multi ani dupa gratii.
In alta ordine de idei, devenit vaduv, Luis Alberto se va casatori cu femeia iubita - Marianna.
Din cauza geloziei lui Luis Alberto, Marianna insarcinata fiind sufera o trauma, innebuneste, fuge de acasa si isi ofera baietelul abia nascut unei femei care vindea bilete de loterie in parc!
Incercarile gasirii copilului esuaza lamentabil, iar Luis Alberto simtindu-se vinovat de toata drama suferita de iubita lui sotie si vazand imensa ei nevoie de a fi mama adopta o fetita - Marisabal.
Bineinteles ca itele se complica si in acest ultim volum, atunci cand pe fir intra Sara - doica Marisabelei.
Luis Alberto va incepe o relatie cu Sara si chiar dupa incheierea acestei aventuri Sara va continua sa il santajeze deoarece ea stia ca Marisabel era infiata.
Santajul continua cativa ani, Sara fiind motivata in aceste cereri de un sot care il iubea extrem de mult si pe care intr-o criza de gelozie il va omora, ajungand astfel la inchisoare.
Dupa optsprezece ani Marianna si Luis Alberto isi regasesc fiul - pe Beto - crescut cu multa dragoste de Choli- vanzatoarea de bilete de loterie.
Precum intr-o adevarata telenovela Marisabel isi regaseste mama adevarata si se logodeste cu Beto.
Un roman dragut scris intr-un ritm foarte alert, un roman care m-a binedispus prin fiecare pagina si nu in ultimul rand o carte pe care am recitit o cu mult drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu