Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

vineri, 20 mai 2016

Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparks


Cine oare nu a vazut filmul " The Notebook " ecranizat dupa celebrul roman al lu Niicholas Sparks - " Jurnalul unei iubiri " ?

Cine oare nu a varsat o lacrima vazand iubirea imensa care ii leaga atat de intens pe cei doi protagonisti - Noah si Allie ?


Cine oare nu si-ar dori sa traiasca o astfel de dragoste? 




O iubire adevarata izvorata din strafundul sufletului, o iubire care sa ii dea curajul siforta necesara de a merge mai departe prin tornadele vietii, stiind ca sufletul tau pereche este acolo pentru tine.



Noah si Allie sunt doua jumatati ale aceluiasi mar, doua suflete pereche, aceas jumatate a aceluias intreg.
Chiar daca fac parte din lumi diferite si au fost despatiti timp de paisprezece ani, dragostea lor reinvie din cenusa precum legendara pasare Phoenix.
Pentru Noah, Allie isi va parasi logodnicul si familia, si niciodata nu va regreta decizia luata atunci.




O jumatate de secol de iubire, cinci copii, multe scrisori si un jurnal pe care Noah il va citi seara de seara iubitei Allie in incercarea de a o face sa isi aminteasca trecutul lor frumos.
Sfarsitul este extrem de emotionant facandu-ne sa realizam ca aceste suflete indragostite nu se pot pierde unul pe altul in fata mortii, ci din contra aripile vesniciei se va resfrange peste amundoi imbracandu-i in mantia iubirii pentru totdeauna.
O iubire ca in povesti cum putini oameni se pot lauda ca au trait.


O dragoste care sfideaza legile timpului.
Un mesaj profund care te face sa meditezi asuora esentei vietii si sa speri ca acolo, undeva, in acest univers, se afla acel suflet creat special numai pentru tine, care va pluti alaturi de tine pe caile nebanuite ale dragostei adevarate.





2 comentarii:

  1. Ai dreptate! O carte de nota 10 cu o ecranizare de excepție! Lacrimi si zâmbete dar vedem ca dragostea adevarata inseamna totul! Dăruire, grija...

    RăspundețiȘtergere
  2. The Notebook ramane unul dintre filmele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere