Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

marți, 5 aprilie 2016

Pacatele vicontelul Sutherland de Samantha James


Pacatele vicontelul Sutherland de Samantha James, un roman destul de pasional, plin de regrete, planuri de razbunare si vise incheiate inainte de a incepe.

Motto-ul acestei carti ar putea fi rezumat ca acela ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ! De ce spun asta? Deoarece eroina principala ajunge sa se indragosteasca de asasinul fratelui ei!

La inceput, suntem martorii unui plan de razbunare foarte bine pus la punct de Claire Ascrof, impotriva vicontelui Sutherland. Ea isi propune sa il face pe viconte sa se indragosteasca de ea, iar apoi sa il paraseasca facandu-lastfel sa sufere si sfasiindu-iinima!

Actiunea avanseaza si intru-un final Claire ajunge sa il iubeasca pe cel care ar fi trebui sa ii fie victima!
Oarecare regrete exista pana spre final....

... Gandul omorarii fratelui ei, de cel ce i-a devenit sot. Dar nasterea unui copulii face pe cei doi sa se apropie, sa uite de dorinta de razbunare si de trecut si sa seconcentreze numai asupra prezentului si bineinteles a viitorului.

In alta ordinede idei, nu numai sufletul lui Claire este plin de tristete, ci si al vicontelui! Acesta traieste inca inconjuratde fantasmele trecutului si amintire lui Lily, sotia lui moarta si a bebelusului mort si el.
Un secret macabru iese la suprafata spre finalul romanului si el va ajunge sa isi deschida sufletul in fata lui Claire.

Aflam astfel adevarata drama care l-a schimbat pe el ca om! 
Raposata sotie isi ucisese bebelusul si apoi se sinucisese, lasandu-l pe el singur prada unei dureri nesfarsite.
Sfarsitul este destul de dragut...... Vicontele aplecat peste mormantul fostei sotii si a bebelusului, isi ia la revedere de la acestia si astfel se incheie capitolul cu trecutul si deschiderea unui nou capitol; unul in care avem un viitor promitator si o descoperim pe Claire fericita alaturi de viconte in asteptarea celui de-al doilea copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu