Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Barca de argint de Luanne Rice

Barca de argint de Luanne Rice este un roman destul de dragut, despre vise, iluzii, cautari, mosteniri si nu in ultimul rand despre acea spetanta pe care o avem in noi si care nu se pierde niciofata.
Este povestea a trei surori ( Darrah, Delia si Rory), misiunea aceastora de a descoperii o mestenire ancestrala si cautarea adevarului in Irlanda.
Este o carte destul de placuta, intre paginile ei descoperim si cateva intrigi si tocmai drumul pe care il parcurg cele 3 surori in cautarea tatalui si al adevarului, te face sa nu te plictisesti deloc.
Multe pasaje din carte sunt de un farmec desarvarsit, si descrierile sunt foarte dese.
O casa impunatoare pe insula Martha"s Vineyard, lasata mostenire fin mosi - stramosi, de care fetele se simt foarte atadate.....dar nu atat de mult ca Darrah, care vede in acea casa o parte din sufletul sau. Acest atasament vine dn faptul ca ea a trait o viata acolo, a fost alaturi in ultimile zile ale mamei si fiind cea mai mare dintre surori a simtit altfel plecarea tatalui!
Totusi, la insistentelor surorilor ei casa va fi vanduta.......iar Darrah va accepta cu mai multa usurinta situatia atunci cand Andy o surpinda cu o alta casa pe care o cpnstruia doar pentru ei. Cu Andy era impreuna de 5 ani si se cunoscusera la alcolicii anonimici, intr-o perioada cand amundou traversau perioade dificile.
Delia si Rory aveau si ele problemele lor.
Delia avea un copil dr 18 ani dependent de dtoguri si alcpn,ce era la randul lui tata al uneifetite de 2 ani.
Rory, era la a doua casnicie si avea 3 copii si acum era in pragul unui nou divort datorat faptului ca sotul se indragostise de o tanara.
Ar fi mult mai multe de spus......dar mult mai placut este sa fie citita,nu povestita.
Mesajul este unul destul de dragut siteface sa realizezi ca indiferent de situatie, indiferent de cate culmi vei traversa, familia iti va fi mereu alaturi si iti va oferi sprijin neconditionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu