Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

joi, 31 martie 2016

Mireasa prizoniera de Johanna Lindsey


Mireasa prizoniera de Johanna Lindsey........o carte dragutica, plina de neprevazut, mister,pe alocuri cu iz de aventura. 
Trebuie mentionat si ca mi s-a parut un pic cam ciudatica cartea si uneori actiunea este mult prea ireala pentru a putea fi crezuta. 
Parerea mea este ca autoarea are mult prea multa imaginatie..........dar avand in vedere ca este primul ei roman am sa fiu totusi indulgenta incomentarii.
Tocmai felul cum si-a insusit-o Phillip pe Cristina, rapind-o din hotel., iar apoi povestea tatalui lui Phillip care o lasa pe nevasta sa se reintoarca in Anglia cu cei doi baieti. Sa fim seriosi......ce arab isi lasa sotia si fii sa plece de langa el, doar pentru confortul acesteia? Tot tribul vorbea limba engleza? Biletul lui Rashid in ce limba a fost scris? Presupun ca inafara de Philip si tatal acestuia nu stia nimeni engleza, Cristina nu cunostea araba si cu toate acestea se intelegeacu ei?
Phillip mi s-a parut un nesuferit plin de el care considera ca totul i se cuvine. Nu pune pret pe Cristina, pe dorintele acesteia, o rapeste si o duce intribul in care el era stapan. Si modul in care i se adreseaza lasa total de dorit, parca vorbim de relatia dintre o sclava si un stapan. E deranjata si intrebare lui daca arata bine dupa nastere......asta nu e o intrebare care se puneunei persoane pe care o lasi insarcinata, o abandonezi si tereintorci la ea dupa aproape un an!
Pot spuneca Tommy mi s-a parut mai simpatic decat Phillip. O iubea pe Cristina, era pe punctul de a se casatori cu ea si a recunoaste copilul lui Philip. Daca reactioneaza gresit o face doar din gelozie si prea multa dragoste.
Din pacate nu prea m-a impresionat aceasta carte sinuammulte cuvinte de lauda la adresa ei.
Este ok pana la un puct, apoi devine usor enevanta, mai ales atunci cand tinde sa bata campii cu oarecare gratie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu