Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

vineri, 25 martie 2016

O relatie periculoasa de Amanda Quick

Amanda Quick are cateva carti destul de dragute, iar " O relatie periculoasa" ( care tocmai am terminat-o), este cu siguranta una dintre ele.
Avem parte de mister, aventura, pasiune, suspans si nu in ultimul rand de mult umor.
Personajul central este Prudence Merryweather, o tanara de 25 de ani care imbratisa un hobby mai altfel - aparitiile spectrale. Printr-un joc al destinului ea devine sotia contelui Sebastian Anghelstone, cel poreclit Ingerul Noptii.
Inca de la inceput ei fac un cuplu de milioane - gen Bonny si Clyde - sigura deosebire este aceea ca ei lupta de partea binelui.
Prudence si Sebastian se simt atrasi unul de altul deoarece ambii impartasesc pasiunea pentru hobby-uri ciudate - ea pentru vanatoarea de fantome, el pentru investigatii. Se inteleg nu numai in casnicie, ci si in meserie, ajutandu-se si completanfu-se reciproc.
Este un roman destul de placut ...... Nici un capitol nu duce lipsa de putin umor, descrietile sunt chiar simpatice si actiunea te capteaza pe deplin dorindu-ti sa afli cine este asasinul daca este Culing sau varul lui Sebastian sau daca chiar fantoma Lilianei este vinovata de moartea celor doi barbati.
Aproapede final, presupunerile celor doi " detectivi " ( Prudence si Sebastian) se dovedesc a fi crleadevarate si Culing este criminalul.
Ei scapa cu bine, Culing este pedepsit de fantoma Lilianei si cade in gol de la mansarda castelului sau, iar Prudence si Sebastian se pregatesc de o noua investigatie si de aducerea pe lume a primului lor copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu