Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

joi, 3 martie 2016

Un sarut de neuitat de Teresa Medeiros

Trebuie sa recunosc ca " Un sărut de neuitat " este prima carte de
Teresa Medeiros pe care o citesc și am fost plăcut surprinsă. 

Romanul promite încă de la primele pagini și pe măsură ce acțiunea avansează devine din ce în ce mai formidabil.

Povestea începe atunci când Sterling Harlow - un băiețel de șapte ani este dat de părinții săi, spre adopție unchiului său ( care nu avea decât o fiica - Diana și își dorea un băiat pentru a-l face moștenitorul averii sale ) , din cauza unor datorii și totodată dorindu-și ca el să devină moștenitorul bogatului Granville Harlow.

Astfel trec douăzeci și unu de ani și Sterling nu poate uita și ierta felul cum părinții lui au renunțat la el.
Mărturie stau scrisorile nedesfacute primite de la mama sa săptămânal și închise de el într-un sertar, laolaltă cu propriile amintiri ale tristei sale copilării.


Moartea mamei îl face să se reîntoarcă pe meleagurile natale, acele locuri de la care își luase adio în urma cu doua decenii.
Însă un accident nefericit îl face să își piardă memoria și astfel să ajungă soțul Laurei - o frumoasă tânără care alături de cei doi frați ai sai își găsise adăpostul în casa sa datorită bunăvoinței mamei lui Sterling.
Nu după multă timp el își recăpătă memoria și realizează că Laura la mințit în tot acest timp, creîndu-i o identitate falsa potrivită idealului ei masculin, nu a ceea ce reprezenta el în realitate.
Totuși Sterling era deja îndrăgostit de superba Laura așa că aflarea adevărului nu va aduce nici o schimbare în căsnicia celor doi.

" Un sărut de neuitat " de Teresa Medeiros este un roman draguț, plin de romantism, vise, surprize și finalul său aduce și un happy end deși de la sine așteptat, totuși nesperat de fermecător tocmai prin simplitatea sa.
O carte pentru inimi sensibile și romantice dornice de visare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu