Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

luni, 14 martie 2016

Love story. Singura iubire de Erich Segal

LOVE STORY
O poveste cu adevaratbtrista , doua destine frante......cel al tinerei fete de douazeci si cinci de ani moarta de leucemie si al sotului ei , ramas singur cu amitirea ei.
Olivet Bavrett si Jennifer Cavilleri sunt doi tineri atrasi irezistibil unul de celalalt , care netinand cont de piedici , de clasa sociala sau de familie , se casatoresc. Traiesc o frumoasa poveste de dragoste timp de trei ani. Desi se confrunta la inceput cu greutato financiare , iubirea ii ajuta sa depaseasca orice neajuns. Apoi.......totul se spulbera cand Jennifer moare rapusa de leucemie.
O carte deosebita , dar goarte tulburatoare , care se incheie cu frumoasa fraza a Jenniferei : '' Cand iubesti nu-i nevoie nici macar de svuze , pentru nimic , niciodata . ''
Cartea va aduce si o nota de optimism la final , atunci cand Oliver se impaca cu tatsl sau!

SINGURA IUBIRE
Ca si povestea precedenta si aceasta este destul de trista.
Povestea incepe atunci cand neurochirurgul Matthew Hiller se confrunta cu un moment extrem de dificil al vietii sale : fosta lui iubita este adusa de sotul ei pentru a fi salvata de la moarte.
Revederea cu femeia care a iubit-o extrem de mult si care l-a parasit , ii provoaca lui Matthew amintiri dureroase.
Silvia Dalessandro acum in varsta de patruzeci si trei de ani era grav bolnava , iar tumoarea imensa care ii acapara creierul mai avea o singura sansa de a fi eliminata prin tehnica lui Matthew , o tehnica genetica care daduse rezultate bune in reducerea tumorilor prin copierea ADN-ului , corectarea structurii afectate si reintroducerea lor in corpul pacientului.
Din pacate Silvia nu va spravietui !
La inceput el simte o revolta in amintirea clipelor din trecut cand ea il parasise si se casatorise cu bogatul ei var.
Dupa ani in care traise cu chipul ei in minte , Matthew se va casatori cu Eve - o violonista divortata cu doua fetite , o fosta colega de liceu cu el.
Intalnirea cu Silvianii rascoleste practic viata.......Astfel el isi retraieste amintirile si idila de trei luni cu aceasta.
Planurile de casatorie , salvarea ei dintr-un atac al contrabandistilor in Africa , voluntariatul in Africa.
Spre sfarsitul cartii el va afla chiar de la ea de ce la parasit imediat dupa ce el a fost impuscat de contrabandisti. Pentru a-i salva viata ea a aoelat la unul dintre elicopterele lui Niccolo Rinaldi si al scoate din Eritreea. Pretul pentru a-i salva viata a gost casatoria ei cu Niccolo!
O carte destul de trista care iti rascoleste cele mai sensibile coarte ale inimii , dar care aduce o nota de optimism in sensul ca si cea mai frumoasa iubire la un moment dat poate fi uitata si viata isi continua cursul firesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu