Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

miercuri, 23 martie 2016

Hotul de inimi de Teresa Medeiros

Imi place cum scrie T
eresa Medeiros. Cartile ei aduc un plus de culoare, un plus de romantism si de ce nu un strop de visare.
In " Hotul de inimi " personajul central este Prudence - o frumoasa orfana de douazeci de ani, crescuta de matusa sa Tricia - o femeie zapacita, indecisa, cu sapte casnici la activ si mereu in cautarea unui nou sot.
Tatal Prudenciei a fost un alchimist important care a decedat intr-o explozie intr-o incercare nefericita de a descoperi ingredientul minune care ar putea inlocui praful de pusca.
Naiva Prudence ajunge sa se indragosteasca de Sebastian - un hot la drumul mare, ceva care a aducea oarecum a Robin Hood, dar care fura pentru a-si revendica castelul, nu pentru a da la saraci.
Spre sfarsitul romanului aflam ca personajul malefic era bunicul lui Sebastian si datorita acestuia el imbratisase meseria de hot.
Totul se incheie asa cum era de asteptat de altfel cu happy end, Prudence si Sebastian se casatoresc, bunicul malefic decedeaza, iar Sebastian renunta la vechea meserie de a fi talhar si afla ca adevaratul lui tata era proprietarul castelului pentru care el atata a luptat si sacrificat.
Un roman destul de dragut garnsit cu cateva intrigi care il fac extrem de captivant de parcurs.
Teresa Medeiros nu se dezminte nici de aceasta data.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu