Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

vineri, 26 februarie 2016

Otrava perfecta de Amanda Quick


. Din pacate aceasta carte nu m-a captivat pe deplin si pot spune ca a fost o alegere ne inspirata. In schimb, o recomand cu draga inima amatorilor de carti fanteziste.
Personajul central este Lucinda Bromley - o tanara botanista de 27 de ani - acuzata indirect de societate ca si-ar fi otravit logodnicul. Talentul ei este acela de a detecta orice tip de otrava, iar succesul este garantat mai ales atunci cand otrava este pe baza de plante.
Judecata de societate pentru o crima necomisa, ea ajunge sa se indragosteasca de Caleb Jones, membru al Societatii Oculte si seful unei agentii de investigatii speciale. Cu ajutorul Lucindei, Caleb isi va depasi granitele sufletului lui torturat si gandul unei nebunii ancestrale!
Nu.....cu siguranta nu a fost un roman pe gustul meu! Aproape fiecare capitol descria putin din ceva supranatural.......societate oculta, diferite ritualuri, credinte stravechi, paranormal, cosmaruri.......si peste toate cireasa dupa tort: Lucinda si Caleb - 2 eroi netemuti, care lupta pentru dreptate si adevar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu