Books are the mirrors of the soul

Books are the mirrors of the soul

sâmbătă, 6 februarie 2016

Pe aripile iubirii de Barbara Cartland


Ca si celelalte scrieri ale Barbarei Cartland , actiubea este destul de simplista , pe alocuri cu iz de aventura.

Actiunea incepe in anul 1869 cand tanara Tamia Brandon de varsta de 22 de ani se reintoarcevla casa parinteasca dupa terminarea studiilir in Franta. Acolo afla ca trebuie sa se marite cu un barbat meschin - lordul Alphonso , deoarece acesra ii santaja tatal cu dezvaluirea unui secret din trecutul lui si anume : copilul acestuia din flori cu o dansatoare din trupa de tearu.

Tamisa se opune casatoriei si alege sa isi ia soarta inpropriile maini. Fuge de acasa si se angajeaza intr-o trupa de teatru Les Jolies Mademoiselles. Acolo o intalneste pe Sophie ( care se dovedeste a fi fata tatalui ei cu aceea dansatoare ) si trebuie sa aleaga dintre cei doi barbati indragoatiti de ea.


Asa cum era de asteptat, finalul este unul cat se poate de fericit.
Lordul Alphonse ajunge la inchisoarw din cauza inselatoriilor si bigamiei ( se va afla ca sotia lui nu murise asa cum el declarase, ci era internata la un spital de nebuni )

Temisa se intoarce la casa parinteasca si se casatoreste cu barbatul iybut - contele de Wentworth, iar Sophia va fi acceptata ca o a foua fiica.
De sir Thomas mi-a parut cel mai rau! Desi era indragostit de Temisa va renunta la ea de dragul prietenului ......... Acel amic care intr-un acces de gelozie era pe punctul de al ucide! Oricum este de apreciat la Thomas aceasta bunatate si genorozitate ........uita si iarta totul si isi gaseste puterea de a merge mai departe si adi gasi alt inceput pentru el.
Per ansamblu " Pe aripile iubirii " de Barbara Cartland este o carte draguta si am parcurs paginile ei cu placere.

O recomand in acele monente cand vrei sa citesti ceva placut, sa te binedispui si in acelas timp sa nu pierzi mult timp. 3 in 1 as putea spune smile emoticon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu